Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
FAQs

Neke od najčešćih pitanja vezano za 3D štampu možete pronaći na listi..


Ukoliko niste pronašli odgovor na pitanje, možete nas kontaktirati na mejl kako bismo vam pružili informaciju.

Najveća dimenzija za štampu na štampaču Kossel K800 je visine 25cm i radijusa od 20cm. Svakako, 3D modeli se mogu praviti i iz više delova pa je svakako poželjno da nam prvo pošaljete fajl sa modelom kako bismo proverili mogućnost i način štampe.

Fajl modela za štampu možete poslati u .stl formatu na info <@>botart.in.rs.


Pre slanja fajla potrebno je izvršiti proveru ispravnosti crteža modela. To znači da model mora biti zatvoren sa svih strana kako bi se formirao zatvoreni objekat. Pored toga, treba uzeti u obzir i debljinu zida modela u odnosu na materijal koji će se koristiti. Za više informacija pogledajte stranicu "Izrada modela".

Cena 3D štampe se određuje na osnovu poslatog fajla 3D modela i zavisi od vrste materijala, kompleksnosti pripreme modela za štampu i vremena izrade. Potrebno je da nam pošaljete model u .stl formatu kako bismo vam poslali ponudu. Ukoliko nemate pripremljen 3D model za štampu, možemo vam ponuditi uslugu 3D modelovanja koja se kao usluga zasebno naplaćuje.

Standardni rok izrade je 1-3 dana. Međutim, vreme izrade modela zavisi od količine, veličine i zahtevnosti naručenog modela.


“Ako možete nešto nacrtati, možete to i napraviti!” Ukoliko imate dobru 3D kreativnu ideju, mi vam možemo pomoći da je realizujete!
3D štampa brzo postaje veoma uzbudljiva kao tehnologija, za koju neki kažu da ima potencijal da postane poznata kao i sam internet! Ali šta je, pre svega, zaista zanimljivo kod tehnologije te vrste?

Digitalizacija stvarnih objekata u 3D modele postaće jednostavna kao i slikanje. 3D štampa i njena tehnologija će svakako promeniti prirodu komercijale, jer će krajnji korisnici moći sami da proizvode radije nego da se uključuju u proces kupovine od drugih ljudi ili korporacija.

Bot-Art gornja leva slika

Bot-Art

“Ako možete nešto nacrtati, možete to i napraviti!” Ukoliko imate dobru 3D kreativnu ideju, mi vam možemo pomoći da je realizujete!

Popularni artikli

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.