Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_top position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_bottom position below the menu.

Sample Sidebar Module

This is a sample module published to the sidebar_bottom position, using the -sidebar module class suffix. There is also a sidebar_top position below the search.
Poručite model

BotArt je prisutan i na 3DHubs portalu za naručivanje 3D štampe. Putem sajta ili 3DHubs portala možete poručiti i platiti štampu 3D modela.
Postupak poručivanja je sledeći:
- Posetite sajtove sa besplatnim ili plaćenim modelima Thingiverse, Pinshape i sl.
- Preuzmete STL fajl za koji želite ponudu za štampu
- Kliknete na dugme "Poruči 3D model"
Poruči 3D model

- Uploadujete STL fajl modela za koji želite ponudu

- Izaberete materijal i boju za poslat model
- Zatim dobijate okvirnu cenu modela
- Na sledećoj strani unesete poruku sa nekim dodatnim zahtevima, kao što je adresa isporuke, želja za dodatnom obradom modela, višebojnim modelom, ukrasnim pakovanjem i sl.
- Slanje zahteva za zvaničnu ponudu.
Naš tim zatim proverava da li je model moguće napraviti na našoj opremi i da li su ponuđena cena i traženi uslovi ono što možemo ispoštovati.
- U toku razmatranja ponude, možete promeniti neki parametar ili se preko poruke dogovoriti o drugačijim uslovima od prvobitno izabranog.

- Ukoliko Vam ponuda odgovara, dobijate formu za elektronsku uplatu troškova štampe preko 3D Hubs portala koji prima uplate preko Kreditnih kartica i PayPal-a.
- Nakon uplate, zahtevan model će biti odštampan u roku od 1-2 radna dana po dogovorenim uslovima.
- Po obaveštenju o uspešnoj štampi, možete preuzeti model ili ćemo vam na osnovu dogovora, poslati upakovano putem Pošte ili Kurirske službe.
- Nakon prijema pošiljke i potvrde da ste zadovoljni štampanim modelom imate priliku da ostavite svoj utisak o našoj usluzi.

Izuzetno nam je bitno da ostvarimo samo pozitivan utisak sa svojim klijentima, pa ukoliko prilikom prijema postoji nezadovoljstvo, kontaktirajte nas, trudićemo se da razrešimo problem u obostranu korist.


“Ako možete nešto nacrtati, možete to i napraviti!” Ukoliko imate dobru 3D kreativnu ideju, mi vam možemo pomoći da je realizujete!
3D štampa brzo postaje veoma uzbudljiva kao tehnologija, za koju neki kažu da ima potencijal da postane poznata kao i sam internet! Ali šta je, pre svega, zaista zanimljivo kod tehnologije te vrste?

Digitalizacija stvarnih objekata u 3D modele postaće jednostavna kao i slikanje. 3D štampa i njena tehnologija će svakako promeniti prirodu komercijale, jer će krajnji korisnici moći sami da proizvode radije nego da se uključuju u proces kupovine od drugih ljudi ili korporacija.

Bot-Art gornja leva slika

Bot-Art

“Ako možete nešto nacrtati, možete to i napraviti!” Ukoliko imate dobru 3D kreativnu ideju, mi vam možemo pomoći da je realizujete!

Guests Online

We have 84 guests and no members online

Popularni artikli

Register

You need to enable user registration from User Manager/Options in the backend of Joomla before this module will activate.